Veelgestelde Vragen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meestgestelde vragen die wij ontvangen over onze professionele diensten inzake camerabewaking. Hier kunt u antwoorden vinden op vragen over onze camera’s, prijzen, garantie, onderhoud en reparatie, afspraken voor vrijblijvende offertes, remote-toegang, installatieduur en de mogelijkheid om een beveiliging te installeren in bestaande panden. Als u nog andere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan altijd klaar om u te helpen.

 

Onze technici zijn gespecialiseerd in het installeren van een breed scala aan camera's, waaronder IP-camera's, dome-camera's, bullet-camera's en PTZ-camera's, die van hoge kwaliteit zijn en heldere beelden bieden, zowel overdag als 's nachts.

Onze prijzen zijn scherp en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding, afhankelijk van de grootte van het pand, het aantal camera's dat geïnstalleerd moet worden en de complexiteit van de installatie.

Ja, wij bieden professionele onderhouds- en reparatieservices voor bestaande camerabewaking, zodat u altijd heldere beelden heeft.

Ja, u kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte door contact met ons op te nemen via onze website of telefonisch. Onze technicus zal een op maat gemaakt aanbod doen na een beoordeling van uw pand.

Wij bieden 2 jaar garantie op onze camera's en op de installatie.

Ja, onze camera's zijn voorzien van remote-toegang, waarmee u overal en altijd toegang heeft tot de beelden van uw camera's.

Onze technicus zal een duidelijke indicatie geven van de verwachte installatieduur tijdens de vrijblijvende offerte, afhankelijk van de grootte van het pand en het aantal camera's dat geïnstalleerd moet worden.

Ja, wij kunnen een camerabewaking installeren in een bestaand pand, ongeacht de grootte of de leeftijd ervan. Onze technicus zal een beoordeling maken van de situatie en de meest geschikte oplossing voorstellen.

Het aantal camera's dat geïnstalleerd wordt, hangt af van de grootte van het pand en de specifieke veiligheidseisen. Onze technicus zal een aanbeveling doen voor het aantal camera's dat nodig is om uw pand volledig te beveiligen.

Ja, wij kunnen ook video-opnameapparatuur installeren, zodat u beelden kunt opnemen en opslaan voor later gebruik.